loader image

„Családokat a lelátóra” program

A Dabas VSE KC a magas színvonalú sport mellett kiemelten fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást is, ezért példaértékű megállapodást kötött a Munkahely a családokért  alapítvánnyal, hogy együtt, karöltve segítsék a helyi családok életét.

„Családokat a lelátóra” programjukon keresztül célul tűzték ki, hogy gondoskodnak a régió családjainak folyamatos, ingyenes kézilabdaprogramjairól,  továbbá az ezekben résztvevő családok gyermekeinek az ingyenes részvételről a dabasi utánpótlás-nevelésben.

A megvalósításban kiemelt támogatói szerepet vállal a Bro-Ker-Bét Kft. és a Trendház 2000 Kft.

Február 17-én az OBO Arénában Kiszel Gábor, a Bro-Ker-Bét Kft. igazgatója, Temesi István, a Munkahely a családokért alapítvány kuratóriumának elnöke, Kőszegi Zoltán,  Dabas polgármestere, Balázs Róbert, a Trendház Kft. igazgatója és Prohászka Csaba, a Dabas VSE KC elnöke a szponzorációs tábla felmutatásával hivatalosan is elindította a közös a munkát.
A Munkahely a Családokért Alapítvány bemutatása:

A Munkahely a Családokért Alapítvány 2017-ben alakult Dabason, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a családoknak és az egyéneknek a munka és magánélet összehangolásához, valamint segítse az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe jutottak életének és anyagi helyzetének rendezésében. Célunk, hogy elterjesszük a családbarát munkahelyek kultúráját és támogassuk a már meglévőket, a munkahelyek megtartása érdekében támogassuk a munkavállók képzését, szükség esetén átképzését, javítsuk a munkavállalók stressztűrők képességét az egészséges életmód megvalósítása, a rendszeres sporttevékenységek által.

 Bővebb információk az Alapítványról: https://www.facebook.com/groups/304206249984318/about/

Forrás: www.dabashandball.hu , www.nemzetisport.hu